三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练: Unit1 Lifestyles(北师大版必修1)(附答案)


www.ewt360.com

升学助考一网通

A卷 Ⅰ.单项填空 1.If you go to Xi'an, you will find the palaces there more magnificent than commonly ________. A.supposing C.to suppose B.supposed D.suppose

解析:此处为被动语态,在 than 后省去了 they are。句意:如果你去西安你会发现那 儿的宫殿比我们通常想的要更宏伟。 答案:B 2.I can't stand ________ with Jane in the same office.She just refuses ________ talking while she works. A.working; stopping C.working; to stop B.to work; stopping D.to work; to stop

解析:stand 后跟动词ing 形式,而 refuse 后应跟动词不定式。句意:我可受不了和简 在同一办公室工作,她拒绝在工作时停止谈话。 答案:C 3.The incomes of skilled workers went up. ________, unskilled workers saw their earnings fall. A.Moreover C.Meanwhile B.Therefore D.Otherwise

解析:句意:熟练工人的收入增加了,而与此同时,非熟练工发觉他们的收入下降了。 meanwhile“ 与 此 同 时 ” , 用 于 说 明同 时 发 生的两 件 事 。 moreover“ 而且 , 此 外 ” ; therefore“因此,所以”;otherwise“否则,要不然”。 答案:C 4.(2012· 开封模拟)It is reported that a bomb ________ in a crowded street of the city last night. A.went on C.went off B.went up D.went out

解析:go off“指炸弹爆炸”。go on“继续”;go up“上升,增长”;go out“出去, 熄灭”。 答案:C 5.There was a ________ expression on her face, for she doesn't like rock music.

第 1 页

版权所有 升学 e 网通

www.ewt360.com

升学助考一网通

A.boring C.bored

B.surprising D.surprised

解析:由后句“她不喜欢摇滚乐”可知,她脸上露出“厌烦的”表情,而不是“令人 厌烦的”表情,即她本人感到很厌烦。 答案:C 6.What really ________ is not failure itself, but the attitude we have towards it. A.matters C.stresses B.applies D.functions

解析:考查动词意义。此处 matter 作动词用,表示“重要,要紧”。 答案:A 7.She cried ________ she heard the news. A.at the moment C.the moment B.for the moment D.in a moment

解析: 句意: 听到那一消息她就哭了。 at the moment“此刻, 目前”; for the moment“目 前, 暂时”; in a moment“一会儿”, 三项均不合句意。 C 项在此处作连词, 相当于 as soon as,意为“一??就??”。 答案:C 8. (2012· 平顶山调研)Some audience ________ that it usually takes too long to watch the ads during the TV series. A.explain C.claim B.complain D.stand

解析: 句意: 有些观众抱怨总是要花很长的时间看电视剧中(插播)的广告。 explain “解 释”;claim“主张”;stand“忍耐”。complain“抱怨”,符合句意。 答案:B 9.On a cold day he prefers ________ out to play football ________ at home. A.going; rather stay B.going; to staying C.to go; rather than staying D.to go; rather than to stay 解析:句意:冷天他宁愿出去踢足球,也不愿待在家里。注意 prefer doing A to doing B 和 prefer to do A rather than do B 两种结构的区别。 答案:B 10.We all feel it is Jack as well as his wife that ________ for the child's bad behavior at school.
第 2 页 版权所有 升学 e 网通

www.ewt360.com

升学助考一网通

A.are to blame C.are to be blamed

B.is to be blamed D.is to blame

解析:从句子结构看,feel 后面的宾语从句为强调句型。强调部分为 Jack as well as his wife,其中 Jack 是主语,as well as his wife 是修饰成分,谓语动词应与主语保持一致,故 用单数形式。be to blame“应受惩罚”,用主动形式表被动意义。 答案:D 11.He failed this college entrance examination, which ________ his parents very much. A.upset C.suffered B.affected D.impressed

解析: upset “使心烦”; affect“影响”; suffer“遭受, 经历”; impress“留下印象”。 句意:他没有通过大学入学考试,这令他父母心烦。 答案:A 12.(2012· 淮北一模)Helena worked very hard in the company and ________above her colleagues, which made her boss very satisfied. A.stood out C.stood for B.stood by D.stood against

解析:句意:海伦娜在公司工作很努力,比她的同事突出,这使老板很满意。 stand out“突出,杰出”;stand by“袖手旁观,支持”;stand for“代表,象征,支持”;stand against“反对”。 答案:A 13.If there's no work ________, I have to go home. A.to do C.done B.to be doing D.doing

解析:考查不定式作后置定语。题中的 to do 修饰 work,为动宾关系,表示动作尚未 发生。C 项表示动作已完成。 答案:A 14.The young man is intelligent and diligent; he is sure to ________ in his new position. A.go on C.go far B.go out D.go for

解析:句意:这年轻人既聪明又勤奋,他肯定能在他的新岗位上有所作为。go on“继 续”;go out“(灯火)熄灭,出去”;go far“走得远,进步”;go for“喜欢;去取”。 答案:C 15.I'm interested in a onebed room. Do you have any ________?
第 3 页 版权所有 升学 e 网通

www.ewt360.com

升学助考一网通

A.convenient C.possible

B.available D.personal

解析: 考查形容词辨析。 convenient“方便的”; available“可获得的, 可用的”; possible “可能的”;personal“个人的,私人的”。只有 B 项符合句意“我想要一个单人间,你们 有可用的吗?” 答案:B Ⅱ.阅读理解 A (2012· 湖 北 省 部 分 重 点 中 学 高 三 联 考 )Cittaslow has discovered China, and it is awarding a little village in Jiangsu the title of “slow city”. The bored teenagers of Gaochun are impatient with the leisurely pace of hometown life. For them there is no nightlife to speak of, no bright lights, no excitement and they cannot wait to grow up and leave for the urban attractions of the big cities. But it is this laidback lifestyle that has attracted international attention. At least, a quiet village within Gaochun county has come under the spotlight. Yaxi village, population 20,000, is about to be designated China's first “slow city” by Cittaslow, the sustainable lifestyle movement that first surfaced in Italy 11 years ago. At home, the residents at Yaxi are unfazed and pretty much unimpressed by the honor. To them, life has been like this for as long as they can remember. Here, growing old gracefully is natural. Nobody living in this little county had heard of Cittaslow or the words “slow city” before this. “The first time I heard the term was last July, when the vicepresident of Cittaslow, Angelo Vassallo, visited Yaxi village,” says Zuo Niansheng, the chief editor of local newspaper Gaochun Today. “Vassallo was deeply impressed by this village's natural and cultural resources and said it perfectly fitted the requirements for a slow city,” says Zuo.That was how Yaxi became connected with Cittaslow. The Slow City must also be committed to protect and maintain the natural environment as well as promote a sustainable way of development, all of which are the current strategies adopted in Gaochun.“We've been doing this for years,”adds Zuo. Cittaslow was founded in Tuscany, Italy in 1999. It was a spinoff from the Slow Food Movement which started, also in Italy, in 1986 as a protest against the first McDonald's opening near the Spanish Steps in Rome. The movement championed a return to healthy, nutritious homegrown, homecooked foods.
第 4 页 版权所有 升学 e 网通

www.ewt360.com

升学助考一网通

Slow Food has expanded globally to more than 130 countries. Its mission has also broadened to include the promotion of sustainable foods and local small businesses, and the localization as opposed to globalization of food production. Cittaslow is an expansion of the Slow Food Movement, and it actively advocates a lifestyle that is sustainable, and that will improve quality of life, and will preserve cultural and culinary (烹饪的) heritage. 语篇解读:江苏省高淳县的休闲生活方式与现代的快节奏生活格格不入,可是,正因 为如此,它才获得了慢城运动组织授予的慢城市殊荣。 1.According to the passage, Cittaslow is a(n) ________. A.organization C.lifestyle B.person D.honor

解析:细节理解题。结合文章第一段中的内容以及倒数第三段第一句中的内容可推测 Cittaslow 是一个组织。 答案:A 2.What's the reaction of the residents at Yaxi to the award according to the passage ? A.Very excited. C.Indifferent. B.Very shocked. D.Very happy.

解析:推理判断题。第三段中提到桠溪居民的生活方式世代如此,他们已经习以为常, 由此可推测他们对这个荣誉称号“满不在乎”。 答案:C 3. Why is the village Yaxi awarded the title of “slow city”? A.Because it is full of excitement and activities of nightlife. B.Because the residents at Yaxi enjoy a leisure life. C.Because it is very rich and has a lot of attractions. D.Because foreign people prefer small towns. 解析:推理判断题。第二段的开头部分提到高淳县青少年厌倦了家乡的悠闲生活,下 文提到正是因为这种生活才引起了 Cittaslow 的关注, 桠溪将被指定为中国首个“慢城市”, 由此可推断 B 项正确。 答案:B 4.It can be inferred from the passage that ________. A.young people at Yaxi enjoy their life very much B.China is more and more popular with foreign people C.the first McDonald's in Europe was opened in Spain D.the lifestyle of “slow city” will be good to environment and people

第 5 页

版权所有 升学 e 网通

www.ewt360.com

升学助考一网通

解析:推理判断题。根据最后一段中 Cittaslow 所倡导的理念可推测“慢城市”的生活 方式对环境和人都有益。 答案:D B (2012· 昆明毕业班检测)If teens could reduce the salt they take in every day by 3,000 milligrams (mg), they would cut their risk of heart disease and stroke (中风) greatly in adulthood, researchers say. Based on the results of a computer modeling analysis, researchers found that a 3,000 mg reduction in sodium (钠) by teenagers could reduce hypertension by 30 percent to 43 percent when they become adults. Hypertension, or high blood pressure, is a common condition that may have no symptoms for years, but can eventually cause serious health conditions, including heart attack and stroke. Other benefits over time as teens hit 50 years of age include a 7 percent~12 percent reduction in coronary heart disease (冠心病), an 8 percent~14 percent reduction in heart attack, and a 5 percent~8 percent reduction in stroke. Fast food typically contains too much sodium. One bag of Nacho Cheese Doritos has 310 milligrams. Pizza is one of the biggest problems for teens when it comes to sodium, according to data from the National Center for Health Statistics. “The additional benefit of lower salt intake early is that we can hopefully change the expectations of how food should taste, ideally to something slightly less salty,”says Dr. Kirsten BibbinsDomingo, the lead author of the study and associate professor of medicine at the University of California, San Francisco. “Most of the salt we eat is not from our salt shaker (盐瓶), but salt that is already added in food that we eat,”she added. 语篇解读:研究表明,如果青少年每天减少食盐的摄入量,成年后就会极大地降低患 心脏病和中风的可能性。 5.Which is a benefit of a low sodium diet according to the text? A.No risk of heart disease. B.Smaller chance of stroke. C.Low blood pressure. D.Slightly more heart attacks. 解析:细节理解题。第一段中提到如果青少年每天减少 3000 毫克的食盐摄入量,成年 后就可以极大地降低患心脏病和中风的危险,由此可知益处之一是减少中风的可能性。 答案:B
第 6 页 版权所有 升学 e 网通

www.ewt360.com

升学助考一网通

6.According to the text, 3,000 mg less salt intake daily will reduce hypertension by ________ in adulthood. A.7%~12% C.30%~43% B.8%~14% D.5%~8%

解析:细节理解题。根据第二段后半句的内容可判断 C 项正确。 答案:C 7.What does Dr. Kirsten BibbinsDomingo mean in the last two paragraphs? A. A lower sodium diet can get teenagers used to less salty food. B.A good eating habit can help teens have less junk food. C.Teens should avoid pizzas and other salty food. D.We can add more salt from our salt shaker to the food. 解析:推理判断题。结合她所说的话可知减少盐的含量可以改变青少年的胃口,过渡 到不再摄入过多的食盐的理想状态,而且我们所摄入的食盐大部分都来自于食物,这样他 们就能够逐渐适应含盐较少的食物。 答案:A 8.Which of the following can be the best title for the text? A.Teens Cutting Salt for Healthier Adulthood B.Diet and Health C.Sodium Brings Health Concerns D.A Cause of Hypertension 解析:主旨大意题。本文是一篇研究报道,第一段是文章的中心段,根据本段的内容 可知 A 项最能概括文章大意。 答案:A B卷

Ⅰ.完形填空 (2012· 宿州调研)What would I do for Carol's 50th birthday? It was __1__that she didn't want a party, certainly not a surprise party (that was an agreement at our marriage). “How about a small dinner with __2__?” I asked. “No,” she said, “I hate being the center of __3__.” Still, the milestone had to be marked. __4__wasn't going to let her get away with a Stouffer's frozen dinner and a movie video, __5__this was all she said she wanted. I thought and thought, and __6__making my decision, I sent a letter to her friends, asking them for photos, poems, and letters. “Carol doesn't __7__a party in person ... but I'm hoping to__8__her a party in a book.” I bought a(n) __9__with a friend's advice, and
第 7 页 版权所有 升学 e 网通

www.ewt360.com

升学助考一网通

__10__what I wanted. For a few minutes at the end of every workday, I __11__pull out the marking pens and make up the __12__, Carol's. Photos of her in junior high, pictures of us __13__the boys, original songs, notes, cards, and poems. It made me __14__for all the years we had had together. The __15__was more than the album. It was the friendship and love she had given to me and to our kids and to all her friends and family. You could __16__it on every page. I wrapped it up and __17__it home. “Happy birthday, sweetie,” I said. “It's not a frozen dinner or a video, but it's __18__you deserve.” She cried. She doesn't __19__like to cry, but I think she likes the book. She's said so many times. And every time I remind her __20__putting it together was a gift to me. 语篇解读:在妻子 50 岁生日时,丈夫送给妻子一份特殊的礼物。那是一本精心制作的 书,记录了妻子几十年来对朋友和家庭全部的爱。 1.A.amazing C.unusual B.clear D.important

解析: 根据本段最后括号里的内容可知: 显然, Carol 不喜欢我为她举办一个生日宴会。 答案:B 2.A.neighbours C.friends B.children D.classmates

解析:我问她,“找几个好友聚餐怎么样?” 答案:C 3.A.attention C.view B.comment D.interest

解析:她说她不喜欢成为大家关注的中心。因为是 Carol 过生日,她当然会成为大家 关注的中心。attention“注意力”,符合语境。 答案:A 4.A.She C.He B.It D.I

解析:此处表示我不想让她生日的那天就这样随便过去——吃 Stouffer 牌的冷冻食物, 看一个电影视频。 答案:D 5.A.for C.and B.or D.but

解析:前后句表示并列,故选 and。她说这就是她(在生日那天)想要的一切。 答案:C 6.A.before B.after
第 8 页 版权所有 升学 e 网通

www.ewt360.com

升学助考一网通

C.when

D.once

解析:我想了又想,作出决定之后,我开始给 Carol 的朋友们写信。 答案:B 7.A.want C.hold B.have D.attend

解析:Carol 不想(want)举行生日宴会。第一段的“she didn't want a party”是线索提示。 答案:A 8.A.make C.find B.choose D.give

解析: 我想给她举办一个书本上的派对。 give sb.a party 意为“为某人举办一个派对”。 答案:D 9.A.album C.mirror B.novel D.overcoat

解析: 我在一个朋友的建议下买了一本相册(album)。 倒数第二段倒数第三行中的“more than the album”是线索提示。 答案:A 10.A.went in C.turned back B.poured in D.got away

解析:根据下文可知此处表示我把想要的东西不断地放入相册中。 pour in“ 不断涌 向”,符合语境。go on“继续”;turn back“往回走”;get away“脱身;逃离”。 答案:B 11.A.could C.would B.should D.might

解析:此处 would 表示“(过去)常常,总是”。我总是在每个工作日快结束的几分钟为 妻子制作这本书。 答案:C 12.A.decision C.mind B.story D.book

解析:上文内容暗示,我要给 Carol 制作一本书。 答案:D 13.A.for C.with B.around D.except

解析:我搜集到的有她上高中时的照片,我们俩和儿子们在一起的照片等等。with 表 示“与??在一起”。
第 9 页 版权所有 升学 e 网通

www.ewt360.com

升学助考一网通

答案:C 14.A.grateful C.nervous B.worried D.special

解析:收集到的东西让我非常感激我们一起走过的岁月。be grateful for“感激??”。 答案:A 15.A.meaning C.party B.gift D.world

解析:这份礼物并不仅仅是一本相册。这代表了她对我、孩子、她所有的朋友以及家 庭的爱和友谊。 答案:B 16.A.count C.express B.read D.improve

解析:在这本书的每一页中,你都能“读”到这些。 答案:B 17.A.took C.placed B.sent D.packed

解析:我把这本书包装好之后带回家中。take it home“带回家”。 答案:A 18.A.how C.which B.why D.what

解析: 我说: “ 这可不是一顿冷冻的饭菜或者是一个视频,而是你值得拥有的东 西。”“what you deserve”为表语从句。 答案:D 19.A.normally C.really B.merely D.obviously

解析:她哭了。实际上,她不喜欢哭。但是我认为这本书感动了她。really“实际上”。 答案:C 20.A.whether C.which B.that D.who

解析:每一次我都提醒她整理出这本书对我来说也是一个礼物。空白处之后为宾语从 句,从句中不缺少句子成分,因此用 that 连接。 答案:B Ⅱ.阅读理解 (2012· 合肥市第三次质量检测)Today our life and work rarely feel light or
第 10 页 版权所有 升学 e 网通

www.ewt360.com

升学助考一网通

pleasant.Instead, the whole experience of being alive begins to melt into huge responsibility. It becomes the standard greeting everywhere: I am so busy. We say this to one another with no small degree of pride.The busier we are, the more important we seem to ourselves and, we imagine, to others. To be unavailable to our friends and family, to be unable to find time for the sunset, to speed through our responsibilities without time for a single mindful breath — this has become the model of a successful life. Because we do not rest, we lose our way. We lose the nourishment (营养) that gives us help. We miss the quiet that gives us wisdom. Poisoned by the belief that good things come only through tireless effort, we never truly rest. This is not the world we dreamed of when we were young.How did we get so terribly rushed in a world filled with work and responsibility, yet somehow lack of joy and delight? We have forgotten the Sabbath (安息日). Sabbath is the time to enjoy and celebrate what is beautiful and good — time to light candles, sing songs, tell stories, bless our children and loved ones, give thanks, share meals, nap and walk. It is time to be nourished and refreshed as we let our work, our chores and our important projects lie fallow, trusting that there are larger forces at work taking care of the world when we are at rest. Sabbath is more than the absence of work. Many of us, in our desperate drive to be successful and care for our many responsibilities, feel terribly guilty when we take time to rest.But the Sabbath has proven its wisdom over the ages. Many of us still recall when, not long ago, shops and offices were closed on Sundays.Those quiet Sunday afternoons remained in our cultural memory. 语篇解读:在如今这个社会中,人们一直以能成为成功人士而自豪,而成功人士的标 准之一就是“忙”。难道这真的是成功的标志吗?作者在文章中告诉我们,其实我们更应 该享受休闲。 1.Nowadays, when we greet people by saying, “I am so busy”,we feel ________. A.sorry C.unhappy B.proud D.responsible

解析:细节理解题。由第二段中的“We say this to one another with no small degree of pride”可知, 当人们说自己很忙的时候, 其实内心是有些自豪感的, no small degree 表示“不 小的程度”,故选 B 项。 答案:B 2.If a person lives a successful life, he is expected ________. A.to be always available to his family and friends B.to be able to enjoy a leisure holiday
第 11 页 版权所有 升学 e 网通

www.ewt360.com

升学助考一网通

C.to be occupied with too many obligations D.to become a model for everyone else 解析:推理判断题。由第二段的第三句可推知,如果一个人成功,那就意味着他要承 担更多的责任和义务,故 C 项正确。 答案:C 3.According to the author, we should do the following EXCEPT ________. A.showing interest in beautiful things B.having time to get refreshed C.putting away obligations and resting when necessary D.believing that good things come only through tireless effort 解析:事实细节题。文章倒数第二段提到了 A、B 和 C 项,而 D 项“好事唯有通过不 懈的努力才能获得”与文意不符,故选 D。 答案:D 4.We should have Sabbath because ________. A.it helps us get pleasure in our life B.we cannot forget we are Christians C.people don't have to work that day D.it is embeded in our cultural memory 解析:推理判断题。由倒数第二段中的“Sabbath is the time to enjoy and celebrate...”可 知,安息日能让我们放松,身心愉悦,所以选 A 项。 答案:A Ⅲ.选做题 任务型读写 Bored at school now? How do you think it will look in the future? Last week, about 600 teenagers in the U.S. imagined a future changed by technology in which their lessons are taught by robots and they learn about celebrities (名人) and alien languages. According to a survey published last week by the U.S. ,Internet service provider American Online (AOL), only one in 100 thinks that in the future they will walk from home to school; the rest believe they will use jet packs, and hover boards as everyday transport. All the participants (参与者) of the survey are teenagers born into the Internet age. The study is to show how the first cyber (网络的) generation dream about a future life created by advanced technology. Most believe there will still be schools to go to, but that technology will play an increasingly important role in learning. The 600 teens surveyed think there will still be

第 12 页

版权所有 升学 e 网通

www.ewt360.com

升学助考一网通

teachers, but 37 percent imagine them to be robots. Some 24 percent believe that teachers will still be human but they will have interchangeable microchips so that one person can teach all subjects. More than one in two believe hover boarding will be popular, while onethird say that wearing rocket boots will be their favorite activity. Another third think jet packs will be popular. Nearly 30 percent think playing football and bikeriding will remain popular. When it comes to the curriculum (课程), they think future generations will be learning about robot building (63 percent), alien languages (47 percent) celebrities (26 percent) and R'n'B music (22 percent). Children will wear virtual reality helmets to bring lessons to life, say 40 percent, while over 20 percent believe they will not need lessons because microchips implanted (植入) in their head will send relevant information into the brain. Matt Whyman, adviser to the chief medical officer on youth issues of AOL, said: “ The kids seem very aw are of the liberation qualities of technology.” Title: (1) ________ school Changes in the way of (2) ________ traveling Changes in the way of (3) ________ Changes in the way of (6) ________ At present, most students walk to school. In the future, students will use jet packs, and hover boards. In the future, robots will (4)________ as teachers and human teachers should be (5) ________ with interchangeable microchips so that one person can teach all subjects. Virtual reality helmets can bring (7) ________ lessons to them and with the help of microchips implanted in their head, they will not need lessons. Most students will (9)________ hover boarding, wearing rocket Changes in (8)________ boots and jet packs while a small (10) ________ of students think playing football and bikeriding will remain popular. 答案:1.Future 8.activities/hobbies 短文填词 Hello, everyone! I would like to share my first travel abroad with you. Last summer vacation, I took part in a/an ________(交流) programme 1.________ with an American school.D________ our visit, we stayed with host 2.________ families, ________ gave us an opportunity to learn more about the 3.________ American society. The main part of our programme was to ________(体验 )4.________ the school life. ________ with Chinese students, American students 5.________
第 13 页 版权所有 升学 e 网通

2.daily

3.teaching

4.work

5.equipped

6.learning

7.vivid/lively

9.enjoy 10.number

www.ewt360.com

升学助考一网通

are more open and active. Besides, they have ________ homework 6.________ and fewer exams. But we a________ have a lot in common, like being 7.________ crazy about NBA.When the visit was over, I made f________ with 8.________ some American students, who are very interested in Chinese ________(文化).9.________ The programme is of great well.10.________ 答 案: 1.exchange 8.friends 9.culture ? 任务型阅读 Ten Ways to Avoid the Flu Get a flu shot, particularly if you are 50 or over. In addition, consider a flu shot if you are in regular contact with many people, especially if you live in a dormitory or work in an openplan office, where hundreds of people are coughing and sneezing in a common area. __1__ One recent study found that families whose children in daycare were immunized had 42% fewer infections with fever than those whose children weren't immunized. Wash your hands frequently and thoroughly. A quick washing won't do the trick.__2__ Keep your hands away from your face to reduce the chance of delivering viruses directly to your eyes or nose. __3__ Make certain you're getting vitamin E and other complex vitamins and minerals including A, C and B.These have properties (特性) that improve immune response.__4__ Don't smoke. Smoke stops the hair like cells in the nose and airways from sweeping incoming viruses away before they can infect people. Use paper handkerchiefs, not cloth handkerchiefs to reduce spread of infection. Reduce stress. Research has shown that immune responses are weakened by stress. Get seven to nine hours of sleep a night. Lack of sleep can reduce your immune response. __5__ Longtime heavy drinkers suffer from more colds and flu than others do, and even regular moderate use of alcohol can weaken immune response. A.Children who are in a large family are easy to get a flu. B.To kill germs, experts recommend washing with soap for 15 to 30 seconds. C.One study found that people typically touched their face fifteen times in an hour. D.Many people are used to touching their faces when the flu is spreading. E.Discuss with your doctor whether to immunize (使免疫) your children in daycare. F.Studies on older mice have shown that those with reduced levels of vitamin E were more likely to be infected. G.Reduce alcohol consumption (消费量). 答案:1~5 EBCFG
第 14 页 版权所有 升学 e 网通

b________ to us, the American students as 3.which 4.experience 5.Compared 6.less 7.also

2.During

10.benefit

www.ewt360.com

升学助考一网通

第 15 页

版权所有 升学 e 网通


相关文档

三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修一 Unit2 Heroes
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修一 Unit 1 Lifestyles
2012届高考英语一轮复习基础强化:Unit1 Lifestyles(北师大版必修1)
【三维设计】2013届高考英语一轮复习 UUnit 1 Lifestyles课件 北师大版必修1
【三维设计】2013届高考英语一轮复习 Unit16 Stories课件 北师大版选修6
2011高考英语一轮复习精品课件 Module 1 Unit 1 Lifestyles 北师大版必修1
三维设计2013届高考英语一轮复习课件:必修一 Unit 1 Lifestyles
【顶尖学案】2012届高考英语 Unit1 Lifestyles 北师大版必修1
【创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 1 Lifestyles课堂检测 北师大版必修1
2011高考英语模块新课标 北师大版必修1 Unit1 Lifestyles
电脑版